VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat na těsto:
2 hrnky hladké mouky
3 vejce
200 g cukru
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
1 lžíce kakaa
tuk a mouku na plech
Na krém:
1 plechovka CARAMELO Condé
250 g másla
Na ozdobení:
tmavá a bílá čokoládová poleva
Oddělte žloutky od bílků - z bílků ušlehejte sníh. Žloutky utřete s cukrem, přidejte olej a 1 hrnek vlažné vody, do směsi přidejte mouku s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec do těsta opatrně vmíchejte sníh a nalijte na vymazaný a vysypaný plech. Pečte pozvolna v předehřáté troubě dozlatova. Nechte vychladnout.
Změklé máslo našlehejte, pak přidejte plechovku karamelizovaného mléka. Promíchejte a utřete do hladkého krému. Po vychladnutí korpus potřete karamelovým krémem, uhlaďte a ozdobte rozehřátými oběma čokoládovými polevami. Před podáváním nakrájejte na kousky.