VideoreceptyŘedkvičková pomazánka z Crème fraîcheŘecké tzatzikiJahodová pěna z Crème fraîche Ovocný pohár s vanilkovým krémemPusinkové banánkyPomerančové fonduePečená snídaněJablkový dortBOHEMILK jogurt řeckého typu s hruškouKaramelové řezyMedové čtverečkyRohlíčkyOvocný mlsBonbonekKáva s mandlovou pěnouVanilkový likérTiramisuKokosové sukyNejjednodušší kokosky na světěBrigadeiro
Co budete potřebovat na těsto:
1 hrnek (250 g) cukru krupice
3 vejce
2 hrnky polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
2 lžíce kakaa
Na krém:
1 plechovka CARAMELO Condé
250 g másla
250 g tvarohu
Ingredience na těsto utřete a upečte. Smíchejte změklé máslo s tvarohem, přidejte CARAMELO Condé a vymíchejte do hladkého krému. Po vychladnutí upečeného korpusu jej potřete cca 1/4 krému a na krém naskládejte dětské piškoty. Piškoty pak hodně povlažte silnou rozpustnou kávou s rumem. Na povlažené piškoty natřete zbylý krém. Ozdobte čokoládovými hoblinkami.